måndag 26 november 2012

Sha-la-la-la-lah

Inte för en sekund inbillar jag mig att Herr Åkesson och de andra i den bajsbruna partitoppen är okunniga om vad de håller på med.
Nej, de är något mycket värre misstänker jag, nämligen övertygade fascister.
Åkesson är dessutom skicklig politiskt och förstår sig på hur man manövrerar i det politiska landskapet.
Men det går inte att komma ifrån att de vill göra skillnad på folk och folk i en sant fascistisk och odemokratisk anda.
Här kan du ta del av alla deras motioner som de lagt fram i riksdagen.
Det är en väldigt blandad kompott med allt från sänkning av dansbandsmomsen till sänkt straffmyndighetsålder och inte helt lätt att navigera sig i.
Och faktiskt inte något man alls har lust att fördjupa sig i, men det är det man måste.
Dessutom måste man bilda sig en uppfattning om vad mumbojumbot faktiskt skulle få för reella konsekvenser om de infördes för det är inte alldeles uppenbart, nämligen.

Vilket också ge en rätt så talande bild av Sverigedemokraterna som parti.
Här återfinns personer som anser att dansbandsmusik, vår nationalsångs juridiska status och systembolagets öppettider är ärenden av högsta vikt för riksdagen att ta ställning till.
Jag säger inte emot.
Inte alls.
Jag bara påpekar.
Men här återfinns även personer som vill införa regler som innebär att en person som levt i Sverige, med svenskt medborgarskap, ska kunna utvisas om personen blir eller är hemlös.
Här finns personer som anser att för att bli svensk medborgare ska man klara språktester, kunskapstester och bedömas bli en tillgång för Sverige, vilket ju förstås medför, om man tänker efter alltså, att man inte kan bli svensk medborgare förrän man är en 15-16 år och dessa tester kan genomföras på ett korrekt sätt. Även om man nu råkar födas av svenska föräldrar som innehar svenskt medborgarskap i Sverige.
Här finns personer som anser att om vi skapar ett samhälle där vi kan leva sida vid sida med acceptans för olika kulturella uttryck så bryter vi mot de mänskliga rättigheterna och sviker de värderingar de mänskliga rättigheterna bygger på. Som anser att om vi tillåter omskärelse på friska pojkar så bryter i mot religions- och åsiktsfriheten.
Som tycker att svenskt medborgarskap är något som måste förtjänas under lång tid och innehålla exklusiva rättigheter.

Det jag menar är att det finns en dubbelhet i Sverigedemokraterna. Såväl i parti som i väljarkår.
En del som tycker midsommar, sill, dansband och det svenska kulturarvet att bra och fint och nånting värt att kämpa för. Ja, och så att det är lite för mycket invandrare i Sverige och vem vet vad de har för sig egentligen?
Och en annan del som högst medvetet vill införa olika nivåer av medborgarskap, strängare straff för vissa medborgare och återgå till något slags idealsamhälle som aldrig har existerat.
Varför är lite oklart. Åtminstone officiellt då de ju säger sig INTE vara rasister och fascister. Vilket ju faktiskt blir lite svårt att tro på när man läser deras motioner.
Men jag vidhåller att det beror på okunnighet, men i det senare fallet om vald okunnighet.
De vill inte ta in hur världen ser ut och fungerar. De vill att alla problem kommer sig av att folk inte håller sig vid sin läst och jävlart håller sig på plats.
I synnerhet geografiskt.
Att allt beror på att folk flyttar runt.

Det är de som gör en kall av olust.
För man känner en pust av bruna skjortor.
Och får en obehaglig misstanke om att här finns en lust till staket, koncentrationsläger och inskränkningar för oliktänkande.
Än värre om de faktiskt inte anser att det är en bra idé på riktigt utan bara för att det vore skönt om man fick bestämma nån gång.
Bestämma över alla som man föraktar.
Visa vem som är bäst, ingen protest för då jävlar skjuter vi dig.

Ingen idag vill erkänna sig som övertygad rasist. Att vissa är bättre än andra baserat på något rasbiologiskt skitsnack.
Nej, idag är man mer beige än brun.
Min kultur är bättre än din.
Same shit, different name.

Undrar vad Freud skulle ha att säga om det här? Liten penis?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar